ΕΛΕΓΧΟΣ PROTECTION

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Εντοπισμός της παρακολούθησης - Εύρεση της παρακολούθησης
• Γνωρίζοντας σωστά τόσο στο θεωρητικό όσο και στο πρακτικό μέρος την παρακολούθηση των κινητών τηλεφώνων, έχουμε τις ικανότητες να ανταποκρινόμαστε και σε αυτή σας την ανάγκη.
✔ Ελέγχουμε και αναλύουμε τα ηλεκτρονικά και τα ψηφιακά αποτυπώματα παρακολούθησης του κινητού σας τηλεφώνου.
✔ Όταν το κινητό σας τηλέφωνο είναι υπό παρακολούθηση από κάποιον κώδικα, πρόγραμμα, ιό, παρέχουμε των έλεγχο αυτών των ψηφιακών πληροφοριών κατά αποκλειστικότητα και μόνο στο κινητό σας τηλέφωνο εξ αποστάσεως.
✔ Όπου κι αν βρίσκεστε και όποια ώρα μπορείτε ώστε να γίνει ο έλεγχος από το τεχνικό μας τμήμα με απομακρυσμένη πρόσβαση.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ: 15-45 λεπτά.
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣ: Βάλτε μια οποιαδήποτε ψηφιακή "κρυφή" παρακολούθηση στο κινητό σας τηλέφωνο και εμείς θα την βρούμε με 100% επιτυχία.
• Σε περίπτωση που το κινητό σας τηλέφωνο είναι υπό παρακολούθηση, θα σας υποδείξουμε και με ποιο τρόπο γίνεται αυτό μέσα από το ίδιο το κινητό σας τηλέφωνο.
• Θέλετε "Πιστοποιητικό Ανάλυσης" για αυτή την παρακολούθηση; Θέλετε πραγματογνώμονα; Μπορούμε και αυτό.
• Ειδικότερα με τους δικούς μας τακτικούς ελέγχους και τις ψηφιακές αναλύσεις στο κινητό σας τηλέφωνο, μπορείτε να έχετε υψηλά ποσοστά ασφάλειας και προστασίας.

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Όπου κι αν βρίσκεστε έχουμε τις ικανότητες να ανταποκρινόμαστε ακόμα και σε αυτή σας την ανάγκη.
Μάθετε με ασφάλεια αν σας παρακολουθούν.

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες, μάθετε από το τεχνικό μας τμήμα 24 ώρες το 24ωρο περισσότερες πληροφορίες.

ΟΔΗΓΙΕΣ
Θα πρέπει να γνωρίζετε υποχρεωτικά το ΙΜΕΙ της συσκευής αυτής που θέλετε να ελέγξουμε αν παρακολουθείτε.

• Βρείτε το ΙΜΕΙ, πληκτρολογήστε "σαν κλήση" στο κινητό τηλέφωνο που σας ενδιαφέρει να ελέγξουμε το *#06# και θα εμφανιστεί αυτόματα στην οθόνη αυτός ο αριθμός ΙΜΕΙ. Κρατήστε αυτόν τον αριθμό.

• Στην περίπτωση τηλεφώνου με δύο κάρτες SIM, θα βρείτε αντίστοιχα και δύο αριθμούς IMEI (IMEI 1, IMEI 2) από τους οποίους θα πρέπει να κρατήσετε τον πρώτο αριθμό IMEI 1.

• Το IMEI είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εμάς διότι περιλαμβάνει πληροφορίες, όπως το brand, το μοντέλο, την χρονιά κυκλοφορίας, τα specifications, το λογισμικό του κινητού iOS, ANDROID κ.α.


Συμπληρώστε προσεχτικά τα παρακάτω "πεδία" και θα λάβετε όλες τις σχετικές πληροφορίες και επικοινωνία, στο email σας.