ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

⭐⭐⭐⭐⭐

Κάποιοι προσπαθούν να σας αποθαρρύνουν, διάφοροι να σας τρομάξουν και άλλοι να σας παραπληροφορήσουν σχετικά με την παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου.

Η μόνη αλήθεια που χρειάζεστε για γρήγορη και ασφαλή ενημέρωση με πρόγραμμα παρακολούθησης, είναι τα "programmatakia".

Οι συμβουλές που δίνουμε είναι ένας φόρος τιμής και ευγνωμοσύνης, για όσους μας εμπιστεύθηκαν αλλά και για όσους ψάχνουν ακόμα το ξεχωριστό.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Κατά καιρούς "Ειδικοί" και "Νόμιμοι" διαφημίζονται μέσω των ιστοσελίδων που διαθέτουν στην Ελληνική αγορά, πως έχουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό και πως μπορούν να σας βοηθήσουν με πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού.

Άλλοι επιτήδειοι έχουν εκμαιεύσει τις δικές μας τεχνικές ορολογίες και προσπαθούν να σας πείσουν πως αυτοί έχουν το καλύτερο πρόγραμμα από τους υπόλοιπους κατηγορώντας τους υπόλοιπους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Kάντε ένα απλό τέστ και ρωτήστε τους για τα απλά!
- υπάρχει έστω μια "καταγραφή κλήσης" με πρόγραμμα παρακολούθησης και εγκατάσταση εξ αποστάσεως που μπορεί να διαθέτουν όλοι αυτοί. Δηλαδή να ακούσετε κάποια κλήση;
> ΟΧΙ!
- υπάρχει "κοριός χώρου" με πρόγραμμα παρακολούθησης και εγκατάσταση εξ αποστάσεως που μπορεί να διαθέτουν όλοι αυτοί. Δηλαδή να καλείτε και να ανοίγει το μικρόφωνο χωρίς να το καταλαβαίνει ο κάτοχος του κινητού;
> ΟΧΙ!
- υπάρχει κάποια δοκιμαστική φάση έστω 24ώρες για αυτά που διαφημίζουν να δείτε;
> ΟΧΙ!

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;
Γιατί αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα υπήρχαμε ΕΜΕΙΣ για να συγκρίνετε το αληθινό από το σκάρτο.
Γιατί πάντα υπάρχει το κακό, το καλό και το καλύτερο.
Γιατί σας τρομοκρατούν με διάφορους τρόπους και σκοπιμότητες.
Γιατί διαβάζετε-ακούτε πολλές ανακρίβειες ή φοβάστε να το ψάξετε λόγο τεχνοφοβίας.
Γιατί βιάζεστε και ενεργείται παρορμητικά λόγο της κατάστασης που είστε.

ΕΞΑΙΡEΣΕΙΣ
Φυσικά, υπάρχουν και οι "Πραγματικοί Επαγγελματίες" και "Συνεργάτες" που δεν διαφημίζουν Π-Ο-Υ-Θ-Ε-Ν-Α την παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου για ευνόητους λόγους. Αν είστε τυχεροί και τους βρείτε θα το καταλάβετε.

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ
Κάντε μια έρευνα και δοκιμή στην Ελληνική αγορά και γιατί όχι και έξω από τα Ελληνικά σύνορα.
Δείτε αυτό που σας υπόσχονται να δουλεύει τουλάχιστον 24ωρες με ότι επιθυμείτε να έχετε ως πληροφορίες από το κινητό που θέλετε να παρακολουθήσετε και αν υπάρχει μια πιθανότητα αυτό το πρόγραμμα παρακολούθησης να είναι αντάξιο της ποιότητας και του κόστους, των δυνατοτήτων που προσφέρουμε, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ
Θέλουμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που μπορούμε να εμπιστευτούμε και το έχουν πραγματική ανάγκη. Αυτή είναι η δική μας η δουλειά και τίποτα άλλο. Σας παρακαλούμε μην εκμεταλλεύεστε τον χρόνο μας αν δεν είστε σίγουροι για αυτό που θέλετε να κάνετε.
Ο δικός μας χρόνος είναι πολύτιμος και για άλλους συναθρώπους μας.