ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

⭐⭐⭐⭐⭐

Κάποιοι προσπαθούν να σας αποθαρρύνουν, διάφοροι να σας τρομάξουν και άλλοι να σας παραπληροφορήσουν σχετικά με την παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου.

Η μόνη αλήθεια που χρειάζεστε για γρήγορη και ασφαλή ενημέρωση με πρόγραμμα παρακολούθησης, είναι τα "programmatakia".

Οι συμβουλές που δίνουμε είναι ένας φόρος τιμής και ευγνωμοσύνης, για όσους μας εμπιστεύθηκαν αλλά και για όσους ψάχνουν ακόμα το ξεχωριστό.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ - ΗΘΙΚΗ
"Ειδικοί" και "Νόμιμοι" διαφημίζονται μέσω των ιστοσελίδων που διαθέτουν στην Ελληνική αγορά, πως έχουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό και πως μπορούν να σας βοηθήσουν με πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού.
Έχουν εκμαιεύσει τεχνικές ορολογίες και προσπαθούν να σας πείσουν πως έχουν πρόγραμμα παρακολούθησης.
Μαρτυρίες πελατών που εξαπατήθηκαν από ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ή ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ "ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ" στην ΕΛΛΑΔΑ, που τους πουλήσανε φύκια για μεταξωτές κορδέλες επειδή δεν γνώριζαν, δεν ήξεραν που αλλού να απευθυνθούν.
Όλοι αυτοί θέλουν να υποτιμήσουν την νοημοσύνη σας επειδή δεν γνωρίζετε, σκαρφίζονται διάφορα για να σας εξαπατήσουν, γράφουν διάφορα άρθρα στο ίντερνετ για να σας μπερδέψουν. Τρομοκρατούν με διάφορους τρόπους και σκοπιμότητες άλλοτε νομικές και άλλοτε πως έχουν άδεια, πιστοποιητικά κλπ. Τους ενδιαφέρει μόνο να πάρουν χρήματα, δεν έχουν τεχνικές γνώσεις προγραμματισμού δεν έχουν κάποιες ειδικές γνώσεις.
Υπάρχουν και έχουν το θράσος να συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον κόσμο που έχει ανάγκη από μια βοήθεια.
Μην ενεργείται παρορμητικά και βιαστικά. Κάντε μια σωστή έρευνα αγοράς, μάθετε λεπτομέρειες, κάνετε μια σύγκριση και στο τέλος εμπιστευτείτε μόνο την δική σας κρίση και τσέπη. Να θυμάστε, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.
Θέλουμε έναν τίμιο και υγιή ανταγωνισμό.


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
Kάντε ένα απλό τέστ και ρωτήστε!
- υπάρχει έστω μια "καταγραφή κλήσης" με πρόγραμμα παρακολούθησης και εγκατάσταση εξ αποστάσεως στα μερικά λεπτά που μπορεί να διαθέτουν όλοι αυτοί. Να ακούσετε κάποια κλήση με πρόγραμμα;
- υπάρχει "κοριός χώρου" με πρόγραμμα παρακολούθησης και εγκατάσταση εξ αποστάσεως στα μερικά λεπτά που μπορεί να διαθέτουν όλοι αυτοί. Δηλαδή να καλείτε και να ανοίγει το μικρόφωνο χωρίς να το καταλαβαίνει ο κάτοχος του κινητού;
- υπάρχει κάποια δοκιμαστική φάση έστω 24ώρες για αυτά που διαφημίζουν να δείτε;

Κάντε μια έρευνα και δοκιμή στην Ελληνική αγορά και γιατί όχι και έξω από τα Ελληνικά σύνορα σε άλλα πολύγλωσσα website.
Δείτε αυτό που σας υπόσχονται να δουλεύει τουλάχιστον 24ωρες με ότι επιθυμείτε να έχετε ως πληροφορίες από το κινητό που θέλετε να παρακολουθήσετε και αν υπάρχει μια πιθανότητα αυτό το πρόγραμμα παρακολούθησης να είναι αντάξιο της ποιότητας και του κόστους, των δυνατοτήτων που προσφέρουμε, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ
Θέλουμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που μπορούμε να εμπιστευτούμε και το έχουν πραγματική ανάγκη.
Αυτή είναι η δική μας η δουλειά!